Mc eller båt

Färdledarnas egna lilla avdelning!

Moderatorer: Yngve Göransson, Hans J

Meddelande
Författare
Per-Arne Thonäng
Inlägg: 46
Blev medlem: ons 25 apr 2007, 07:54

Mc eller båt

#1 Inläggav Per-Arne Thonäng » tor 28 jun 2007, 13:19

Väderleken gör just nu precis som den heter, leker med oss. De onda vädergudarna fick Falkenbergarna att stanna inomhus igår. Endast 7 ekipage samlades i det obskyra vädret. 4 st färdledare samt 3 st (4 med den tuffa spättan) forsade fram som vikingar för nya upptäckter och erövringar. Efter 10 min hade vi första stoppet för att kolla så ingen hade ångrat sig och ville åka hem till mamma igen. Alla ville med, en för alla, alla för en. Detta hörde vädergudarna och stängde genast av sina kranar under hela vår resväg. Färden gick sen på fina MC vägar som vi inte ens visste fanns till och runt Torup. Ingen av oss visste att det var över 8 mil till dit. Väl framme vid Jansbergs Hembygdspark togs vi emot av markägaren själv och fick en mycket bra resa genom Jansbergs historia och lite till. Hemåt gick det sedan i en fart som av vikingarna hade betraktats som sience fiction. Så där lagom när man svände in på garageinfarten kom regnet igen.

Båtar kan vi se nästa vecka när vi besöker Skallkroken, där blir det grillad korv och dricka till självkostnadspriser. Det enda som fattas är om du inte är med!

Min statistik förstördes tyvärr genom regnet igår och vi är nu nere i 20 mc per utflykt. Fast det blir väl bättre på onsdag med bättre väder och du är med.
Vi syns
P-A

Återgå till "Färdledarmöten m.m."

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst