Årsmöte/Konstitution/styrelsemöte.

Här kommer du att få information från styrelsen

Moderatorer: Yngve Göransson, Hans J, Styrelsen

Meddelande
Författare
Lars-Rune Ericsson
Inlägg: 171
Blev medlem: fre 09 apr 2004, 19:09

Årsmöte/Konstitution/styrelsemöte.

#1 Inläggav Lars-Rune Ericsson » tor 22 mar 2018, 13:14

Protokollet från årsmötet i Heberg den 3/3-18 är nu justerat. Lars Anebreid ledde mötet (46 medlemmar), vilket inleddes med parentation för medlemmar som under året har lämnat oss. Till sekreterare valdes undertecknad och till justeringsmän valdes Magnus Bengtsson och Bengt Sundberg. Kallelse, verksamhetsberättelse och ekonomirapport godkändes. Revisorernas berättelse upplästes och godkändes, styrelsen beviljades ansvarsfrihet för perioden. Medlemsavgiften är oförändrad 150:-/år. Färdledarna presenterades och klubbordföranden framförde ett varm tack för deras arbete. Citat: "Utan färdledare inget TOK". Årets gemensamma körning blir som traditionen bjuder: Stegared, Villa Aster, Skallkroken och Kyrkan i Holm. SMC-Halland påminde om årets planerade Knixkörningar i Varberg och Klippan. En penninggåva (5.000:-) överlämnades till Qaqamba Learning Center i Kapstaden för skola och utbildning för barn. Mottagare var Elvis Knez Halmstad som är en av initiativtagarna till projektet som för övrigt sponsras av näringslivet och ideella krafter i samband triathlontävlingar. Begagnad mc-utrustning såldes och inbringade 1.400 :- vilket tillsammans med motsvarande belopp från TOK skänktes till ovanstående organisation. Avslutning med fika, landgång och närvarolotteri.

Efter årsmötet samlades valda funktionärer för konstitution av styrelsen, som nu har följande utseende:
Gunnar Jämbring ordförande.
Kenneth Svensson vice ordförande.
Hans Johansson kassör.
Lars-Rune Ericsson sekreterare.
Jerker Alexanderson ledamot.
Krister Svensson suppleant.
Gert Sonesson suppleant.
Johan Adlers adjungerad webbmaster.
Klubbens firmatecknare är ordförande Gunna Jämbring, samt att föreningens bankkonto tecknas var för sig av ordföranden och kassör Hans Johansson.

Årets först styrelsemöte har hållits den 20/3-18. Beslutades att hemsidan skall justeras/uppdateras. Årets körningar är fastlagda och publiceras på på hemsidan. Även Facebook skall användas för information om utflykterna. Varje avdelning informerar ett par dagar före aktuell utflykt. Beslutade att skapa en klubbmailadress för att där samla medlemmarnas mailadresser. Detta för att göra informationsflödet bättre och effektivare. Ekonomin är på en stabil nivå, årsmötet belastade klubbkassan med 1.300 kr. Medlemsantalet är i skrivande stund 399 st. Olycksfallförsäkringen är omförhandlad utifrån aktuellt medlemsantal.

Nu väntar vi på vårväder och vårvägar. Alla är hjärtligt välkomna till årets första körningar och ett stort deltagande gör att allt blir så mycket roligare. Både för de som kör och de som ordnar utflykterna. Kolla respektive utflyktsprogram och välj det som passar dig bäst.
Hälsningar
Lars-Rune Ericsson
:11

Återgå till "Info Från Styrelsen"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster